Skeelerronde 2010

Op Zaterdag 24 juli 2010 organiseert de voetbalvereniging S.V.Otterlo voor de 24e keer al weer de Skeelerronde van Otterlo.

Maar liefst 3 spectaculaire wedstrijden om de Gouden Luctra Skeeler zullen dit jaar verreden worden en als deelnemers bij de heren zijn niemand minder dan de tweelingbroers Ronald en Michel Mulder gestrikt! Voor de overige wedstrijden houden we de deelnemers nog even geheim op dit moment. Na afloop van de wedstrijden om de Gouden Luctra Skeeler zal er weer een huldiging plaatsvinden in de welbekende Otterlose “Thialf”arrenslee. Dit jaar zal er wederom een heuse Mini Elfstedentocht worden georganiseerd door de straten van Otterlo, bedoeld voor kinderen van 10 t/m 14 jaar uit Otterlo. (je aanmelden kan via de mail info@skeelerrondeotterlo.nl of telefonisch op 06-53642417.)

Bij de A-rijders zullen dit jaar weer vele nationale en internationale cracks uit het skeeler- en schaatspeloton aan de start verschijnen in Otterlo. Ook graag extra aandacht dit jaar voor de vele regionale rijders die veelal starten om 15.45 uur in het peloton van de C-rijders. Zij allen dus weer te bewonderen in Otterlo waar elk jaar weer vele duizenden toeschouwers getuige zijn van dit spannende skeelerspektakel.
Zal het de organisatie dit jaar lukken nog meer bekende namen naar Otterlo te halen? Wie weet…kom maar kijken! Het bochtige parcours in het knusse dorp zorgt altijd voor veel spanning tijdens de wedstrijden. Voorafgaand aan de skeelerwedstrijden zal er vanaf 13.00 uur in Otterlo een braderie plaatsvinden aan de Veenstraweg en de van Broekhuizenstraat. Tevens vindt er een lezing plaats in het Dorpshuis van Otterlo tussen 18.00-19.00 uur met als prominente spreker onze ambassadeur van Otterlo: Erik Hulzebosch. Erik zal ook als co-speaker optreden tijdens de A-wedstrijd.
Na afloop van de A-rijders zal er rond het dorpsplein een spetterende feestavond losbarsten waar de winnaars zullen worden gehuldigd. Het hapje, drankje en de muziek zal ook dit jaar niet ontbreken. Op deze manier kunnen de deelnemers en toeschouwers in een ontspannen sfeer napraten over de zojuist verreden wedstrijden.

Wij hopen u allen te mogen begroeten langs het parcours en op het dorpsplein!

Met sportieve groet,

Skeelercommissie S.V. Otterlo.

Heeft u een boodschap of vraag voor de organisatie? Mail of bel ons!
E-mail: info@skeelerrondeotterlo.nl of mobiel 06-53642417.