Het organisatiecomité van de Skeelerronde Otterlo heeft besloten de Skeelerronde Otterlo editie 2021 niet door te laten gaan. Dit evenement stond gepland op zaterdag 11 september 2021. Het organisatiecomité, met daarin de Stichting Skeelersport Otterlo en de Edese IJsvereniging, heeft dit besluit met pijn in het hart genomen. Ons spectaculair programma was praktisch rond en onze trouwe sponsoren en grote aantal supporters zouden genoten hebben!

Echter de gezondheid van eenieder is leidend geweest. De Nederlandse regering heeft de geldende maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus opnieuw verder aangescherpt. Door de aanscherping van deze maatregelen is het niet mogelijk het evenement op onze locatie te organiseren.  Wij kunnen niet voldoen aan de gestelde normen van verplichte vaste zitplaatsen en 1,5 meter afstand houden voor ons publiek.

De huidige omstandigheden hebben ons daarom doen besluiten om de 34e editie van de Skeelerronde Otterlo niet door te laten gaan. Wij willen al onze sponsoren een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden. Dankzij hen kan een evenement als de Skeelerronde Otterlo bestaan. We hebben altijd een beroep kunnen doen op een grote groep trouwe sponsoren in zowel goede als minder goede economische tijden.

Wij gaan ervan uit dat we volgend jaar weer een fantastisch evenement neer kunnen zetten voor de skeelersport en we zien jullie graag volgend jaar terug. Pas goed op jezelf en op elkaar!